پاورپوینت جامع درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي - بازرگانی شادی

پاورپوینت جامع درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي

#filesell_pps_div1{margin:5px auto;padding:5px;min-width:300px;max-width:500px;border:1px solid #a9a9a9 !important;background-color:#ffffff !important;color:#000000 !important;font-family:tahoma !important;font-size:13px !important;line-height:140% !important;border-radius:5px;}

پاورپوینت جامع درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 88 اسلاید قسمتی از متن .ppt :         ميكروبيولوژي مواد غذايي شرايط مؤثر روي رشد ميكروارگانيسمها شرايط و فاكتورهاي موثر روي ميكروارگانيسم ها براي ميكروبيولوژيست های مواد غذايي داراي اهميت است . شرايط مساعد رشد براي شمارش و تشخيص ، تخمير و توليد پروتئين هاي تك سلولي (single cell protein) و شرايط نامساعد رشد براي حفظ و نگهداري مواد غذايي ضروريست .  شرايط محيطي در محصولات غذايي در حال تغيير است .  واكنشهاي حاصله توسط سيستم آنزيمي به طور طبيعي در بعضي مواد غذايي موجب ايجاد حرارت ، مصرف 2 O ايجاد گاز CO2 و ساير گازها مي شود. اين تغييرات شرايط محيط را براي رشد ميكروارگانيسم ها تغيير مي دهد . در هر غذائي بعضي گونه هاي ميكروبي به بقاي خود ادامه داده و غالب مي شود و ارگانيسمهايي كه مراحل مختلف پروسس را تحمل نكنند از بين مي روند . با شرايط اپتيمم رشد بعضي باكتريها در هر 20-15 دقيقه تكثير مي يابند . اگر چه آنها ممكن است در شرايطي ب …

دیدگاهتان را بنویسید